Погода

Погода

Свята і події

Святковий календар. Спілкуємося українською мовою

Новини Київщини

Новини Київщини
у Київській області проведено серію тренінгів з інформування цивільного населення про потенційну мінну небезпеку

Протягом останніх двох місяців у Київській області проведено серію тренінгів з інформування цивільного населення різних регіонів України про потенційну мінну небезпеку. Ці тренінги, організовані за підтримки глобальної профспілки IUF та Швейцарської гуманітарної компанії VanForLife.

Укладено Меморандум про співпрацю з Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції

4 квітня ц.р. у Будинку Профспілок відбувся спільний захід Київської обласної ради профспілок та Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

відбулася звітно-виборна конференція Київської обласної організації Профспілки працівників культури

27 березня 2024 року відбулася звітно-виборна конференція Київської обласної організації Профспілки працівників культури за участі Голови Профспілки працівників культури України Гайдук Г.М., Голови обласної ради профспілок Хвостікова В.М. керівників закладів, установ, організацій, профспілкових активістів сфери культури Київщини.

Чергове авто передано Збройним Силам України

Київська обласна рада профспілок у рамках своєї постійної підтримки Збройних Сил України долучилась до забезпечення військових необхідними ресурсами.


Карета швидкої допомоги: допомога для лікарні у Переяславі

Це дуже важливий подарунок для Переяславської місцевої лікарні, де карета швидкої допомоги готова надавати необхідну допомогу хворим

Привітання з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування

"Профспілковий молодіжний кемп Київщини "Reunion trade union"

23 лютого 2024 року відбувся вже традиційний для Київщини захід "Профспілковий молодіжний кемп Київщини "Reunion trade union", який згуртував профспілкову молодь регіону.

зустріч директорів, кадровиків, бухгалтерів з фіхівцями управління держпраці.

За ініціативи Київської обласної організації профспілки та при підтримці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці 08 лютого відбулась зустріч директорів, кадровиків, бухгалтерів з фіхівцями управління держпраці.

Гуманітарна допомога членам профспілок Київщини

За підтримки швейцарської гуманітарної асоціації "Van For Life" та IUF  21 лютого було передано гуманітарну допомогу двом підприємствам Київщини.

тренінг "Основи мінної безпеки"

20 лютого 2024 року відбувся перший тренінг в рамках проекту IUF та Vanforlife (Швейцарія) щодо підвищення обізнаності членів профспілок в Україні про мінну небезпеку та ризики, пов'язані з вибухонебезпечними предметами.

Назад Вперед
Наверх