-->
Київська обласна рада професійних спілок » STOP дискримінації » «Профспілкова програма підтримки психологічного здоров’я: з турботою про себе та про інших».
«Профспілкова програма підтримки психологічного здоров’я: з турботою про себе та про інших».

За сприяння Міжнародної організації праці Київською обласною радою профспілок було організовано тренінги для членів профспілок Київщини на тему «Профспілкова програма підтримки психологічного здоров’я: з турботою про себе та про інших».


У рамках онлайн тренінгів було визначено дві групи учасників, перша група пройшла навчання 30-31 травня, друга – 07-08 червня ц.р.


Під час роботи учасники розбирали:

-         психологію людей під час війни,

-         наслідки війни для людини та сфери праці,

-         психологічні методи самовідновлення,

-         Конвенцію МОП №190 та Рекомендацію №206 щодо протидії насильства і домагань у сфері праці,

-         можливості профспілок щодо недопущення насильства та домагань у сфері праці.

 

Даний тренінг, в якому взяли участь близько 70 членів профспілок, став першим для Київської обласної ради профспілок за період воєнного часу.

 

Висловлюємо щиру вдячність ідейній натхненниці, координаторці програм МОП з ВІЛ і СНІД у сфері праці Ларисі Савчук за підтримку та мотивацію у проведенні тренінгів в цей нелегкий для України час.


Окрема подяка тренерці Ксенії Лепеха за високий професіоналізм, корисну інформацію та цікаву подачу матеріалу.


Разом з учасниками крокуємо до розроблення та ухвалення Політики з недопущення насильства і домагань у сфері праці, яка буде ще однією сходинкою Київської обласної ради профспілок у захисті прав членів профспілок.