-->
Київська обласна рада професійних спілок » Актуально » Зустріч з головою Маловільшанської територіальної громади
Зустріч з головою Маловільшанської територіальної громади

16 лютого 2022 року в с. Мала Вільшанка, Білоцерківського району відбулась робоча зустріч голови Маловільшанської територіальної громади Дробович Юрій Юрійович з представниками профспілок області на тему налагодження соціального діалогу між Київською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки та організацією Маловільшанської територіальної громади. На зустрічі були присутні голова Київського обкому освітян Анатолій Данилович Цикалюк та голова Київської обласної ради профспілок Василь Миколайович Хвостіков. Також прийняв участь у нараді Нужда Павло Леонтійович – колишній голова Білоцерківської районної організації профспілки працівників освіти та науки.


У ході зустрічі сторони домовились посилити співпрацю та налагоджувати продуктивний соціальний діалог для покращення якості життя працівників освіти Маловільшанської територіальної громади. Окрім того, учасники зустрічі домовились про проводення зустрічей з трудовими колективами навчальних закладів Маловільшанської територіальної громади після закінчення карантинних обмежень.


Після завершення зустрічі представники профспілок області долучились до акції на честь Дня Єднання, яку проводила Маловільшанська територіальна громада. У всіх старостатах Маловільшанської громади відбулося урочисте підняття прапора, як вияв незалежності, незламності та єдності українського народу, та був виконаний Гімн України.

 

Фото з сайту Маловільшанської територіальної громади

  


 (голосов: 0)