-->
Привітання з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування

зустріч директорів, кадровиків, бухгалтерів з фіхівцями управління держпраці.

За ініціативи Київської обласної організації профспілки та при підтримці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці 08 лютого відбулась зустріч директорів, кадровиків, бухгалтерів з фіхівцями управління держпраці.

Звернення з нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту

Відповідно до постанови Верховної Ради України «Про 70-річчя трагедії Бабиного Яру» починаючи з 2012 року в Україні щорічно 27 січня на державному рівні відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту.

Привітання до Дня Соборності України

22 січня наша держава відзначає велике свято — День Соборності України. Цей зимовий день 1919 року увійшов в історію як день, коли велелюдне зібрання українців на Софіївській площі у Києві проголосило Злуку Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Департамент молоді та спорту розпочинає прийом документів претендентів на присудження Премії Київського міського голови

Пропозиції щодо претендентів на присудження Премії подавати відповідно до Положення про премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва зі змінами, затвердженими розпорядженням Київського міського голови

ПРОФБУД ДОПОМОГА ПРОФСПІЛКОВЦЯМ БУДІВЕЛЬНИКАМ ЗАПОРІЖЖЯ!

засідання Президії Київської обласної ради профспілок

Напередодні Нового року Київська обласна рада профспілок провела засідання Президії, на якому було визначено ключові напрями діяльності на наступний 2024 рік.



БЕЗКОШТОВНІ КУРСИ З ПОДАЛЬШИМ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯМ

Профспілка працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів (ПРОФБУД) розпочала набір слухачів до Хабу мікронавчок за напрямом "Складальник(ця) металопластикових конструкцій", який триватиме БЕЗКОШТОВНО протягом 15 днів із наступним офіційним працевлаштуванням та гідною зарплатою на підприємстві FRAMLINE у м. Біла Церква.

Привітання з Новим Роком

Вітання з Різдвом Христовим!

Назад Вперед
Наверх