-->
ЗАКРИЙТЕ НЕБО НАД УКРАЇНОЮ!!!

 

 

ЗВЕРНЕННЯ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ПРОФСПІЛОК

ДО МІЖНАРОДНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

 

Вже 15 днів російські війська атакують міста та села України. 10 днів найбільшу європейську країну у центрі Європи намагаються знищити. Ракетами та авіабомбами руйнуються житлові будинки, дитячі садки, дитячі будинки, пологові будинки, заклади освіти. За цей страшний час було вбито понад 3 тисячі мирних громадян України та 32 дітей.


На сьогодні у повній або частковій блокаді ворога, а також у стані гуманітарної катастрофи або на її межі перебувають щонайменше 38 населених пунктів Донецької, Запорізької, Київської, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей. Ворог намагається зрівняти із землею цілі міста та селища. Вогонь ведеться з неба прицільно, на ураження, цілеспрямовано саме по цивільним об’єктам.


Сьогодні під контролем військових Російської Федерації знаходиться Чорнобильська АЕС, де окупанти утримують в заручниках працівників. Нещодавно агресор захопив Запорізьку АЕС - найбільшу АЕС в Європі із шістьма енергоблоками. Якщо станеться вибух Запорізької АЕС, наслідки будуть руйнівними не тільки для України, а й для всього світу!


Попри те, що Україна гідно стримує навалу російських військ, закриття неба над Україною залишається одним з ключових питань для безпеки мільйонів українців від бомбардувань касетними і вакуумними бомбами і зменшення щоденних людських жертв.

Міжнародні організації не можуть стояти осторонь, коли гинуть безвинні люди, а тому мають підтримати тих членів профспілок, які виходять на численні демонстрації на Заході з вимогою закрити небо над Україною.


Вважаємо, що подальше зволікання з таким рішенням є прямим запрошенням для агресора продовжувати бомбардувати наші населені пункти, всупереч чисельним жертвам серед мирного населення.


Закрити небо над Україною – це єдиний варіант гарантувати безпеку мирним мешканцям наших міст та сіл, зберегти критичну інфраструктуру, убезпечити країну та світ від можливих екологічних і техногенних катастроф.


Київська обласна рада профспілок звертається до міжнародних організацій з проханням звернутися до урядів країн-членів НАТО закрити небо над Україною, щоб зупинити повномасштабну агресію Російської Федерації проти України. Допоможіть нам закрити небо та врятувати життя!


Ми закликаємо вас приєднатися до голосу мільйонів людей у світі щодо закриття неба над Україною та тим самим убезпечити Європу і весь світ від ядерної катастрофи та зберегти сотні тисяч життів!

 


 (голосов: 0)