-->
Київська обласна рада професійних спілок » Анонси » ФПУ ПРОВОДИТЬ ПРЕСКОНФЕРЕНЦІЮ ДО ДНЯ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ
ФПУ ПРОВОДИТЬ ПРЕСКОНФЕРЕНЦІЮ ДО ДНЯ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ

17 лютого 2022 року об 11:00  в «Укрінформі» відбудеться пресконференція  на тему: «На шляху до соціальної, справедливої, заможної України» (Зала 2).


Організатори: Федерація профспілок України, Національна тристороння соціально-економічна рада.


Учасники: Григорій Осовий - співголова Національної тристоронньої соціально-економічної ради, голова СПО об’єднань профспілок, голова Федерації профспілок України; Анатолій Кінах - Голова Національної тристоронньої соціально-економічної ради, Президент УСПП; Юлія Свириденко - перший віце-прем'єр-міністр України - міністр економіки України; Марина Лабезна - міністр соціальної політики України; Людмила Денисова - Уповноважена Верховної Ради України з прав людини; Юлія Жовтяк - директорка Державного центру зайнятості; Сергій Савчук - Національний координатор МОП в Україні; народні депутати України, представники Всеукраїнських профспілок та об’єднань організацій роботодавців, наукові експерти; Олександр Шубін - заступник Співголови НТСЕР від профспілкової сторони, модератор.


Спікери обговорюватимуть шляхи вирішення актуальних соціальних та економічних проблем в Україні, досягнення суспільного миру, єдності та злагоди, заходи щодо забезпечення соціальної справедливості та сталого розвитку української держави.

Захід відбудеться з нагоди Всесвітнього дня соціальної справедливості, який щорічно 20 лютого відзначається ООН задля сприяння викорінення бідності, забезпечення повної зайнятості, гідної праці, рівних прав чоловіків і жінок, соціальної справедливості.

 

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com


У зв’язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена.

При вході в Укрінформ обов’язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку.


Відповідно до Постанови МОЗ №-18 від 19 жовтня 2021 року присутність на заході лише за наявності в усіх його учасників Covid-cертифікату або негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) та обов`язкової наявності засобів індивідуального захисту (захисних масок, респіраторів) за дотримання соціальної дистанції 1,5 м.


Адреса «Укрінформу»: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»).

Контактний телефон Пресцентру: (044)  299-03-32.

 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV


Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

 

За повідомленням УКРІНФОРМ


 (голосов: 0)