-->
Київська обласна рада професійних спілок » Молодіжна робота » Продовжуємо розбудовувати молодіжний профспілковий рух на Київщині
Продовжуємо розбудовувати молодіжний профспілковий рух на Київщині

Вже стало доброю традицією об’єднувати профспілкову молодь міста Києва та Київської області та проводити спільний захід під назвою профспілковий молодіжний кемп Київщини: Reunion trade union.


Цього разу кемп відбувся 18-19 лютого ц.р. у Київській області на базі Лікувально-реабілітаційного центру ім. В.Т. Гуца за фінансового сприяння Центру Солідарності Американської федерації праці - Конгресу виробничих профспілок та за підтримки ГО «Трудові ініціативи».


Основою кемпу стала тема «Медіа та комунікації», під час якого учасники навчались позиціонувати профспілкові організації у публічному просторі, комунікувати зі ЗМІ при проведенні публічних заходів, проводити успішні медійні кампанії. Окрім того, для учасників було підготовлено практичні заняття щодо роботи над контент планом у соціальних мережах, сторітелінгу (розповіді про профспілку), а також щодо ведення сторінок профспілкових організацій у соціальних мережах та офіційних інтернет сторінок.


Щиро вдячні запрошеним тренерам і спікерам: Георгію Сандулу, Богдану Тицькому, Анні Сіньковій, Іванні Храпко, Катерині Волошко, Владиславу Різнику за якісно підготовлений матеріал та змістовну подачу інформації.


Сподіваємося, що дана традиція проведення спільних молодіжних заходів матиме своє продовження вже влітку цього року.

 

КИЇВСЬКА ОБЛАСНА РАДА ПРОФСПІЛОК






 (голосов: 0)