-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Ректор Віталій Коцур - гордість Київщини!
Ректор Віталій Коцур - гордість Київщини!

Ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур став наймолодшим ректором в Україні. 

Тим самим оновив попередній рекорд у категорії «Людські досягнення», PL(01), №211111-0497, зафіксований Національним реєстром рекордів України. 

Віталій Коцур молодший за попереднього рекордсмена на три роки, йому 35 років. Офіційне вручення сертифікату, що засвідчує новий рекорд, відбулося 29 грудня 2021 року в університеті.

Рекорд зафіксував експерт Національного реєстру рекордів України Олег Волочков.

Новому рекордсмену вручили сертифікат, що засвідчує його досягнення. Такий же сертифікат віднині зберігатиметься і в музеї університету.

Сам ректор зазначив, що мав  передчуття, що є наймолодшим очільником закладу в Україні. Проте встановлення рекорду справді стало для нього справжньою несподіванкою, фактом визнання колег, з якими він не один рік поспіль працює пліч-о-пліч. 

Київська обласна рада вітає нового рекордсмена та бажає йому здоров’я і наснаги для нових здобутків та успіхів.

«Вітаю Віталія Вікторовича з великими досягненнями в такому молодому віці. Ви - приклад для своїх студентів та всіх українців! Упевнена, що попереду ще багато наукових відкриттів та рекордів. », - зазначила голова Київської обласної ради Наталія Гунько.

«Ви є прикладом сучасного та вмілого організатора, справжнього лідера. Завдяки Вашим зусиллям освітня галузь щороку поповнюється професіоналами високого рівня, а кожен працівник має можливість фахових звершень та кар’єрного зростання», - зазначив перший заступник голови КОР Ярослав Добрянський.

У свою чергу заступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова відзначила: "Віталій Вікторович Коцур надзвичайно прогресивний, креативний, з демократичними і сучасними поглядами, які активно втілює в Університеті та в науковому колі. Впевнена в нього попереду ще багато нових перемог і досягнень. Вітаючи з Національним рекордом, також хочу подякувати за співпрацю з Київською обласною радою, яку втілюємо в рамках угоди та меморандуму про співпрацю".

 

За матеріалами Київської обласної ради


 (голосов: 0)