-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Попри умови воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу для безперервного здійснення усіх виплат
Попри умови воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу для безперервного здійснення усіх виплат

 

Фонд соціального страхування України є гарантом фінансової та медико-соціальної підтримки для мільйонів українських працівників, вагітних жінок, потерпілих на виробництві та їх родин. Тому попри умови воєнного стану фахівці Фонду продовжують роботу для безперервного здійснення усіх виплат.
Вчора виконавча дирекція Фонду направила:

● на допомоги по тимчасовій непрацездатності – 428 млн грн;

● допомоги по вагітності та пологах – 130,8 млн грн;

● допомоги на поховання – 1,1 млн грн;

● допомоги по тимчасовій непрацездатності, пов'язаній з виробництвом – 4,4 млн грн.

Профінансовано надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 14 лютого (100%).

Відповідні платіжні доручення направлено до Казначейської служби України, після опрацювання Казначейством кошти надійдуть у регіональні управління Фонду та будуть перераховані на рахунки роботодавців для здійснення виплат працівникам.

Терміни проведення банківських операцій та опрацювання заяв-розрахунків, на жаль, будуть збільшені. Ми робимо все залежне, аби налагодити роботу в умовах наявних технічних обмежень і частої неможливості працівників потрапити на робоче місце.
Звертаємось до страхувальників із проханням не затримувати здійснення виплат і перераховувати допомоги своїм працівникам одразу після надходження коштів від Фонду.

Оперативна інформація щодо оплати лікарняних і перерахування коштів безпосередньо на рахунки роботодавців, як і раніше, оновлюється у телеграм-каналі ФССУ https://t.me/socialfund за тегами #фінансування_оперативно та #фінансування_страхувальників.

 


 (голосов: 0)