-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Привітання з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування
Привітання з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування

 

Комунальні блага у нашому житті стали настільки звичними, що ми часто не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота житлово-комунального господарства, а за нинішніх надзвичайних умов, які переживає зараз вся Україна, ця робота дуже ускладнюється. Перед працівниками житлово-комунального господарства і побутового обслуговування сьогодні стоять серйозні завдання. Зараз, як ніколи потрібні гнучкість, динамізм, постійне оновлення методів роботи, вдосконалення господарських зв'язків, оптимізація адміністративно-господарської структури тощо. І ми віримо, що завдяки професіоналізму та наполегливій праці ми зможемо досягти бажаних результатів.


І сьогодні, у переддень професійного свята ми щиро вітаємо кожного, хто працює у такій соціально-важливій галузі та незважаючи на всі труднощі, які доводиться повсякдень долати виконує свої службові обов’язки, створює комфортні умови для проживання.

Міцного Вам здоров’я, мирного неба, наснаги в роботі, успіхів у добрих починаннях і втішних результатів від них, гідної оцінки Вашої праці, родинного щастя, добробуту та достатку.


Впевнені, що завдяки вам Київщина буде найкращим квітучим куточком нашої України!


Низький Вам уклін за Вашу працю, щира вдячність кожному!

 

Київська обласна Рада профспілок



 (голосов: 0)