-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » 21 березня - Міжнародний день лісів
21 березня - Міжнародний день лісів

Щорічно 21 березня відзначається Міжнародний день лісів, який започаткований за рішенням Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй у 2012 році.

 

Незважаючи на ситуацію, яка склалась в Україні в цьому році, агресію росії проти України, лісівники виконують свою роботу по лісовідновленню, створенню нових лісів на територіях, де це можливо.

 

Так, 21 березня 2022 року у кварталі 20 виділ 8 на площі 2,2 га Сухоліського лісництва державного підприємства «Білоцерківське лісове господарство» (директор – Вітряк Анатолій Вікторович) проведені роботи з посадки нових лісів.

 

В проведенні даного заходу прийняли участь Голова Державного агентства лісових ресурсів України Болоховець Юрій Віталійович, начальник Київського обласного та по місту Києву управління лісового та мисливського господарства Бойко Олексій Леонідович, голова Київської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Рижов Олег Миколайович, директори державних лісогосподарських підприємств Київщини, які на даний час мають змогу проводити свою діяльність.

 

Головна мета лісівників – піклуватися про екологію та підтримувати економіку країни у важкі для всіх нас часи.

 

Все буде Ліс!

 

Все буде Україна!

 


 


 (голосов: 0)