-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Постраждалі від російської окупації можуть отримати психологічну допомогу
Постраждалі від російської окупації можуть отримати психологічну допомогу

Психологи Київського міського Центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству готові надавати психологічну підтримку для постраждалих від дій окупантів та тим, хто став свідками злочинів російських військових. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.


«Новини з територій, які були окуповані, просто жахають...Розстріли мирних мешканців, катування, зґвалтування, мародерство – це все і є тим самим «рускім міром». Крім цього всього, окупанти лишили по собі і ще одну серйозну проблему, яку потрібно вирішувати якомога швидше. Це величезна кількість психологічних травм, спричинених діями окупантів. Особливої підтримки зараз потребують жінки, що постраждали від сексуального насильства російських солдат. Психологи нашого Центру готові зараз надавати психологічну підтримку усім, хто її потребує. «Телефон довіри» 15-00 працює в цілодобовому режимі», – зазначила Марина Хонда.


Заступниця голови КМДА додала, що зараз дуже важливо не боятися і не соромитися та звертатися за підтримкою та допомогою до фахівців. Адже підтримка професійного психолога у таких ситуаціях справді потрібна!


Служба «Телефону довіри» Київського міського Центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству працює цілодобово – 044-272-15-00 (з мобільного) та 15-00 (зі стаціонарного). Усі дзвінки є безкоштовними та анонімними!

 

За матеріалами КМДА


 (голосов: 0)