-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Заклади освіти Київщини продовжують освітній процес у дистанційному форматі
Заклади освіти Київщини продовжують освітній процес у дистанційному форматі

З понеділка 25 квітня освітній процес організовано у 561 (95% закладів) закладах освіти 67 територіальних громад. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк.

 

Всього у цих закладах освіти навчається 227,4 тис учнів.

 

«Навчання відновлюється у громадах всіх районів, де дозволяє оперативна ситуація. З понеділка ми відновили навчання в частині шкіл Іванківської та Гостомельської територіальних громад. Це дуже важливе питання і воно постійне на контролі. Діти повинні отримувати знання навіть у таких складних умовах. Дякую кожному вчителю за організацію роботи. Разом ми відновимо Київщину», – підкреслив голова КОВА Олександр Павлюк.

 

В розрізі районів ситуація з відновлення дистанційного навчання виглядає наступним чином:

Білоцерківський – 13 громад, 168  шкіл , 44621 учнів;

Бориспільський – 11 громад, 68 шкіл, 27855 учнів;

Броварский – 8 громад, 66 шкіл, 33751 учень;

Бучанський – 11  громад, 80 шкіл, 52478 учнів;

Вишгородський – 6 громад, 35 шкіл, 13645 учнів;

Обухівський – 9 громад, 84 шкіл, 29089 учнів;

Фастівський – 9 громад, 60 шкіл, 25928 учнів.

 

З понеділка відновлено навчання в частині: ОНЗ “Іванківська ЗОШ I-III ступенів №1”, Опорний навчальний заклад “Іванківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2” , Шпилівське навчально-виховне об’єднання “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок”, Горностайпільське навчально-виховне об`єднання “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок” та Гостомельської територіальної громади: Ліцей №1 Гостомельської селищної ради, Ліцей № 2 Гостомельської селищної ради.

 

Наступного тижня заплановано відновити навчання у закладах освіти Бородянської територіальної громади.

 

За інформацією КОВА


 (голосов: 0)