-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Нова сторінка співпраці Київської обласної профспілки працівників АПК з IUF.
Нова сторінка співпраці Київської обласної профспілки працівників АПК з IUF.

Нова сторінка співпраці Київської обласної профспілки працівників АПК з IUF. На жаль цей «новий» напрямок спричинений агресією росії. Товариш пізнається в біді – цей мудрий вислів в котре засвідчив що IUF це справжній друг аграрних профспілок в Україні.

 

Величезна подяка куратору IUF в Україні Дмитру Степанюку за чуйне серце і миттєву реакцію на всі потреби, які виникають у спілчан.

 

Цього разу на потреби по забезпеченню самим необхідним за сприяння IUF Київській обласній профспілці працівників АПК був переданий мікроавтобус Рено Трафік (який уже встиг доставити гуманітарний вантаж для потреб профспілок Полтавщини). Спільно вирішено що даний транспортний засіб слугуватиме і для регіонів які знаходяться в безпосередній близькості з Київщиною.

 

Сьогодні вже розпочали формувати продуктові набори для членів профспілок які перебували під окупацією, втратили робочі місця та помешкання.

 

Особливо відчувається підтримка наших братів і сестер в такі критичні моменти.

 

Подяка за солідарність, за людяність та віру в нашу перемогу.

 


 (голосов: 0)