-->
Київська обласна рада професійних спілок » STOP дискримінації » Співпраця з Міжнародною організацією праці
Співпраця з Міжнародною організацією праці

Продовжуємо співпрацю з Міжнародною організацією праці з питання розроблення та імплементації Профспілкової політики з недопущення насильства і домагань у сфері праці в Київській області.


Сьогодні розпочато дводенний онлайн-тренінг для групи ресурсних осіб, які будуть залучені до заходів з поширення інформації щодо форм і причин насильства та домагань у сфері праці, а також ефективних методів реагування на такі випадки та їх недопущення.

 

З групою працює експерт МОП з питань стигми та дискримінації у сфері праці, психолог Ксенія Лепеха. Під час тренінгу учасники дізнаються ключові елементи Профспілкової політики з недопущення насильства і домагань у сфері праці, наслідки психосоціальних ризиків у цій сфері, а також навчаться оцінювати фактори ризику насильства і домагання.

 

Висловлюємо вдячність Ларисі Савчук та Міжнародній організації праці за підтримку ініціативи Київської обласної ради профспілок у проведенні заходів з напрацювання Політики з недопущення насильства і домагань у сфері праці.

 

Профспілки можуть не лише ініціювати діалог с роботодавцями щодо Політики і програми дій з недопущення насильства і домагань в сфері праці, а й брати активну участь в їх розроблені та впровадженні на всіх рівнях прийняття рішень.