-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Привітання працівників лісового господарства з професійним святом
Привітання працівників лісового господарства з професійним святом

Традиційно в третю неділю вересня  професійне свято відзначають працівники лісу.

 

Це свято тих людей, кому на долю випала благородна професія – вирощувати ліси. Адже саме працівники лісової галузі постійно працюють над примноженням лісів, здійснюють посадку, догляд молодих деревець, охорону їх від пожеж і шкідників. Як результат забезпечують вітчизняну деревообробну галузь високоякісною сировиною, соціальну сферу і населення – дровами, поліпшують екологічний стан довкілля, нарощують випуск продукції лісового господарства.

 

За всім цим великим обсягом робіт стоїть колектив робітників лісокультурної справи, водіїв, лісників, лісничих, працівників лісової охорони та всіх людей, працюючих на благо лісової галузі.

 

Тож шановні працівники лісу, ветерани лісової галузі! Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для Вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу.

 

Бажаємо, щоб це свято принесло у Ваші домівки щастя, добро і надію на краще майбутнє. Всім здоров'я, мудрості і терпіння, злагоди і достатку, успіхів, творчої праці, віри у прекрасне майбутнє України.

 

Щира вдячність Вам, шановні наші працівники за невтомну працю і самовідданість.