-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » засідання тимчасової комісії КОВА з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат
засідання тимчасової комісії КОВА з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Заборгованість із заробітної плати на підприємствах Київської області зменшилась на 34%, тобто на 36,2 млн гривень. Про це повідомили під час засідання тимчасової комісії Київської ОВА з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Засідання пройшло на чолі із заступником голови КОВА Сергієм Білецьким. 


Також у заході взяли участь очільники районних військових адміністрацій, міські голови, голова Київської обласної ради профспілок Василь Хвостіков та керівники підприємств-боржників Київщини. Основні питання порядку денного стосувалися погашення заборгованості зі сплати страхових внесків Пенсійного фонду та відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій. Крім того, учасники обговорили стан виплат заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях Київської області.

 

На засіданні тимчасової комісії заслухали представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також керівників підприємств, що мають борги з оплати праці. Вони надали роз’яснення щодо причин виникнення заборгованості та бачення шляхів погашення.

 

За підсумками робочої наради було надано відповідні доручення органам виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 

Протокольні доручення спрямовані на забезпечення погашення заборгованості із заробітної плати, єдиного соціального внеску та обов’язкових платежів до Пенсійного фонду України.

 

За матеріалами КОВА


 (голосов: 0)