-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Засідання Президії Київської обласної ради профспілок
Засідання Президії Київської обласної ради профспілок

7 березня п.р. відбулось засідання Президії Київської обласної ради професійних спілок, на якому було розглянуто наступні питання:
  1. Про зведений статистичний звіт за 2022 рік.
  2. Про виконання кошторису облпрофради за 2022 рік та затвердження кошторису на 2023 рік.
  3. Про план роботи на 2023 рік.
  4. Про план навчання профспілкових кадрів та активу на 2023 рік.
 
Учасники засідання критично проаналізували стан профспілкового членства, причини падіння та визначили пріоритетні напрямки у збереженні чисельності Київської обласної ради профспілок та її членських організацій. Як відзначив голова об’єднання профспілок Київщини Василь Хвостіков, за «сухими» статистичними цифрами стоять люди, їх долі, долі їх сімей.

Всі чотири основні питання порядку денного президії пов’язані між собою і від спланованих конструктивних дій профспілкових організацій Київської області залежить  добробут регіону, а це і купівельна спроможність працівників, сплата податків, соціальні аспекти життєдіяльності Київщини.
 
Голова обласної ради профспілок відзначив, що Федерація профспілок України вже є у профспілковій системі європейського союзу, що є додатковим мотиватором підходу до своєї роботи кожного профспілкового функціонера. Планка піднята високо, і наші зусилля мають бути сконцентровані на захисті прав членів організації з підходами демократичного цивілізованого суспільства.

Також на засідання було запрошено начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в місті Києві та Київській області Юрія Мазура, який вручив свідоцтво про підтвердження репрезентативності Київської обласної ради профспілок, та висловив побажання у продовженні співпраці з профспілками Київщини.