-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Працівники Головного управління ПФУ у Київській області разом із соціальними партнерами сьогодні висадили майже 200 дерев.
Працівники Головного управління ПФУ у Київській області разом із соціальними партнерами сьогодні висадили майже 200 дерев.

 

Працівники Головного управління ПФУ у Київській області разом із соціальними партнерами сьогодні висадили майже 200 дерев.
Акція «Створюємо ліси разом» проходила в межах започаткованої Президентом України Володимиром Зеленським ще у 2021 році відповідно до програми «Зелена країна».
Мета цієї акції - висадити якомога більше лісів, масиви яких є не тільки осередком рослинного і тваринного світу, а й являються потужним засобом боротьби зі зміною клімату, запобігають деградації ґрунтів, забрудненню та обмілінню рік.
Також до участі у акції «Створюємо ліси разом» долучився Голова Київської обласної ради профспілок Василь Хвостіков.
Звичайно, відновлення лісів - це, в основному, робота працівників лісових господарств. Але нині багато хто з лісівників перебуває у лавах Збройних Сил України, в Теробороні. Крім того, такі масштаби непоправної шкоди, яка завдала Україні і, в тому числі лісовим масивам, російська агресія, вимагають невідкладних робіт щодо їх відновлення. Саме тому, керівництвом Головного управління і було прийнято рішення активно долучитись до проведення цієї акції.
«Сьогодні ми, у наш вихідний день, висаджували дерева разом з нашими соціальними партнерами, - розповідає начальник Головного управління ПФУ у Київській області Василь Фатхутдінов. - У таких толоках є свій символізм - люди об’єднуються заради того, щоб зробити свій вклад у майбутнє країни, відновити природу. Щиро дякую усім, хто долучився до неї. Сподіваюсь, що це не остання в нинішньому році подібна акція, яка дозволить нам зробити свій внесок у відновлення лісових масивів області».

За матеріалами Головного управління Пенсійного фонду у Київській області