-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » петиція надання звання Героя України (посмертно) 19-річному Воїну
петиція надання звання Героя України (посмертно) 19-річному Воїну

 

Просимо підтримати петицію надання звання Героя України (посмертно) 19-річному Воїну, Басмову Руслану Вікторовичу, який віддав життя, врятувавши своїх побратимів і знищивши кілька десятків вагнерівців в бою, що тривав більше доби.

Підтримати петицію можна за посиланням11015;65039;
Всеукраїнська професійна спілка «Футбол України» звертається до членських організацій ФПУ, Академії праці, соціальних відносин і туризму ФПУ, Молодіжної Ради ФПУ, суб’єктам господарювання ФПУ, ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», ПрАТ «Укрпрофтур» з проханням підтримати петицію про присвоєння звання Героя України нашому полеглому захиснику – колишньому футболісту Басмову Руслану Володимировичу.
На сайті «Футбол України» зазначено:
«Руслан був вихованцем академії «Чорноморця» (м.Одеса), виступав на позиції голкіпера (воротар) та провів багато матчів за юнацькі команди одеситів.
Після початку повномасштабного вторгнення рф, у лютому 2023 року, Руслан добровільно вступив до лав ЗСУ та став воїном спецпідрозділу «Кракен» ГУР Міністерства оборони України.
У віці 19 років Руслан, проявивши героїзм та відвагу, віддав життя та врятував побратимів, знищивши кілька десятків «вагнерівців» в своєму останньому бою, що тривав більше доби».
Станом на 17 серпня ц.р. за петицію вже зібрано 10 547 голосів. До кінця терміну збору підписів залишилось 30 днів, за які треба набрати ще стільки ж - загалом 25 тисяч голосів.
Тому не будемо байдужими!!!! Кожен голос дуже важливий!!!
Просимо проявити об’єднану солідарну підтримку і підтримати петицію та увічнити пам’ять про юного захисника Батьківщини!
Голоси за петицію -це велика шана і вдячність Руслану, який віддав за захист і незалежність України найцінніше – СВОЄ ЖИТТЯ!