-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » День знань в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України
День знань в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України

1 вересня, в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України відбулися урочистості з нагоди Дня знань  та посвяти першокурсників у студенти. Особливо він надихає студентів першокурсників, оскільки це відзначає початок нового етапу знань та відкриття нових горизонтів успіхів і досягнень. Саме з цього дня розпочинається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень і перемог, до самостійного життя.

 

В цей день пролунали слова вдячності нашим захисникам та захисницям за те, що їхня мужність та жертовність дає нам можливість зустріти цей день у мирі й безпеці, працювати та впевнено дивитись у майбутнє. Всі присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальних дошок Сергія Лантушенка, Ільгара Багірова та Назарія Драшпуля.

 

Свято продовжив директор коледжу, кандидат педагогічних наук, доцент Дмитро Костюк, який висловив свої привітання першокурсникам з Днем Знань – святом мудрості, доброти та людяності. Він від щирого серця побажав першокурсникам, батькам, викладачам та гостям миру, злагоди, міцного здоров'я, наснаги, успіхів у всіх починаннях.

 

Дмитро Андрійович висловив щиру подяку батькам за їх вибір та довіру до Ірпінського фахового коледжу НУБіП України, за їхню допомогу та підтримку. Він також подякував викладачам за їхню велику роль у підготовці майбутніх фахівців, за те, що навіть у такий непростий час вони залишаються гідними патріотами нашої країни і продовжують передавати знання молодому поколінню.


На свято також був запрошений почесний гість – голова Київської обласної ради профспілок Василь Хвостіков. Під час виступу він висловив підтримку керівництву, адміністрації закладу освіти,  акцентуючи увагу на конкретних досягненнях і змінах, які відбулися у коледжі, відмітив і зростання кількості вступників до коледжу. Василь Миколайович побажав першокурсникам невпинного прагнення до пізнання світу, до розкриття професійних можливостей та фахового становлення.

 

За традицією символічний студентський квиток із рук директора Дмитра Костюка отримали першокурсники.

 

Виступи творчих студентських колективів надали особливого святкового настрою заходу. Серед них були ансамбль барабанщиць «Литаври», пісенний гурт «Вільні», танцювальний гурт «Імперія танцю», а також художнє читання вірша Д. Кононенко, студенткою групи 204-М. Виступи юнаків та дівчат з пісенного гурту «Вільні» та танцювального гурту «Імперія танцю» підкреслили талант та відданість молодих артистів своєму мистецтву.

 

Бажаємо всім студентам та працівникам Ірпінського фахового коледжу НУБіП України успішного і плідного навчального року, досягнення нових висот у навчанні і професійному розвитку! Нехай жага до знань надихає кожного новими ідеями та творчими задумами, а любов до нашого коледжу та України окриляє на добрі справи, додає сил і завзяття!

 

За матеріалами сайту ВСП "Ірпінський фаховий коледж НУБіП України"