-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Гуманітарна допомога для працівників Рокитнянського територіального центру соціального обслуговування населення
Гуманітарна допомога для працівників Рокитнянського територіального центру соціального обслуговування населення

Голова Київської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Завадський Валентин Анатолійович відвідав Рокитнянський територіальний центр соціального обслуговування населення

 

Основною метею зустрічі була допомога працівникам Рокитнянського територіального центру соціального обслуговування населення що постраждали в наслідок ракетної атаки по інфраструктурі громади. Працівники отримали продуктові набори та матеріальну допомогу від Київської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери.

 

Валентин Анатолійович розповів колективу про роботу що проводиться обласною організацією профспілки під час війни, про допомогу постраждалим членам профпілки, та поділився планами організації на майбутнє.

 

Дякуємо працівникам і первинній профспілковій оранізації Рокитнянського територіального центру соціального обслуговування населення за теплу зустріч та позитивні емоції.