-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Відбулося чергове засідання правління Фонду з тимчасової втрати працездатності
Відбулося чергове засідання правління Фонду з тимчасової втрати працездатності

 

10 вересня  2014 року в ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Славутич» (Переяслав-Хмельницький район, с. Циблі) відбулося засідання правління Київського обласного відділення  Фонду з тимчасової втрати працездатності.

В засіданні правління прийняли участь виконуючий обов'язки Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації – Клименко Ю.В., заступник міського голови Переяслав-Хмельницької міської ради – Губенко В.В. та директор ТОВ «ДОЗ «Славутич» Зоря І.О..

 На засіданні правління розглянуто питання:

 

     

Про внесення змін до складу правління обласного відділення Фонду.

-

 

Про виконання бюджету Київського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності за І півріччя 2014 року.

-

Про внесення змін до бюджетів робочих органів Київського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на 9 місяців та 2014 рік.

-

 

Про внесення змін до кошторису програми щодо відновлення здоров'я застрахованих осіб і членів їх сімей на 2014 рік у розрізі робочих органів з урахуванням перерозподілу коштів на фінансування оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення.

-

Про стан експертизи тимчасової непрацездатності та заходи щодо її удосконалення.

-

Про організацію та проведення оздоровлення дітей застрахованих осіб Вишгородською міжрайонною дирекцією влітку 2014 року.

 

 

З зазначених питань виступили заступник директора виконавчої дирекції Київського обласного відділення Фонду Шевчук Петро Володимирович, начальник  фінансово-економічного відділу виконавчої дирекції обласного відділення Фонду Попросименко Марія Василівна, начальник відділу експертизи тимчасової непрацездатності та якості медичних послуг виконавчої дирекції обласного відділення Фонду Одрина В’ячеслав Петрович та директор Вишгородської міжрайонної виконавчої дирекції Київського обласного відділення Фонду Бондарчук Людмила Борисівна.

 

Активну участь у засіданні правління взяли директор виконавчої дирекції Київського обласного відділення Фонду Колєсніков Ігор Володимирович, голова Київської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Завадський Валентин Анатолійович, начальник інспекції праці територіальної державної інспекції з питань праці у Київській області Шаботинський Валентин Володимирович, голова Київської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Початовський Олексій Іванович та інші.

     Провів засідання правління обласного відділення Кононенко Валентин Федорович, голова правління обласного відділення Фонду.

 

 

 

 

 

 

Директор ТОВ «ДОЗ «Славутич» Зоря І.О. ознайомила учасників та членів правління з матеріально-технічною базою дитячого табору.

У дитячому закладі є умови для комфортного проживання, якісного харчування, сучасна матеріальна база для спортивних розваг влітку і взимку, все те, що  зміцнює здоровя наших дітей.

 

 

 

 

 


 (голосов: 0)