-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » 03 грудня 2014 року відбулася звітно-виборна конференція членів профспілки Ліцею-інтренату фізичної культури та спорту м. Біла Церква
03 грудня 2014 року відбулася звітно-виборна конференція членів профспілки Ліцею-інтренату фізичної культури та спорту м. Біла Церква

   

В м. Біла Церква 03.12.2014 року за адресою вул.Ліваневського, 52/4, відбулася чергова звітньо-виборна конфереця членів первинної профспілкової організації Ліцею-інтернату фізичної культури та спорту м. Біла Церква, на якому було заслухано звіт голови первинної профспілкової організації Безугольна Галина Володимирівна, її переобрано головою первинної профспілкової організації, обрано членів ради профспілки, членів ревізійної комісії.

На в роботі конференції за запрошенням прийняв участь голова Київської обласної ради профспілок Кононенко В.Ф. якіий відмітив зразковий та ефективних стан взаємодії між адміністрації установи та профспілкою з питань організації трудового процесу в установі додержання трудових прав членів профспілки та відсутність протиріч та конфліктних ситуацій. Крім того, голова облпрофради вручив керівнику установи Балясникову Володимиру Матвійовичу профспілкову нагороду за вагомий внесок у розвиток провспілки та сприяння у реалізації нею своїх завдань. 

 


У той же час, головою Київської облпрофради були зроблені зауваження с приводу недоліків у організації та проведення засідання конференції і окремо продцедури ведення засідання порядку прийнятя рішень тощо, а також наголосив, що апарат Київської облпрофради приділит необхідну увагу наданню профспілоковому активу установи належної методичної та практичної допомоги із порядку проведення вказаних заходів. 



 (голосов: 0)