-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Уряд пішов назустріч профспілкам. Всеукраїнська акція протесту профспілок перенесена на 17 листопада
Уряд пішов назустріч профспілкам. Всеукраїнська акція протесту профспілок перенесена на 17 листопада



18 жовтня на Президії ФПУ , яка зібралася на своє засідання відразу після завершення зустрічі Премʼєр-міністра Володимира Гройсмана з керівництвом всеукраїнських профспілок та їх обʼєднань , ухвалено рішення про перенесення дати всеукраїнської акції протесту профспілок ц формі пікетування Верховної Ради України з 20 жовтня на 17 листопада ц.р.

 

Як повідомляє прес-центр ФПУ, відповідні зміни внесено до постанови Президії ФПУ від 30.09.2016 № П-4-2 «Про виконання вимог профспілок, визначених постановою Ради ФПУ від 23.06.2016 № Р-2-4 «Про позиції і дії ФПУ , її членських організацій на захист прав і інтересів працюючих в умовах шокового підвищення ціни на газ і тарифів на житлово-комунальні послуги» та подальші дії ФПУ, її членських організацій».

 

У строк до зазначеної дати з урахуванням досягнутих домовленостей під час зустрічі з Главою Уряду вирішено провести роботу з урядовими структурами, парламентськими комітетами щодо внесення змін до проекту Державного бюджету України на 2017 рік з метою підвищення соціальних стандартів, ліквідації заборгованості із зарплати на підприємствах та нейтралізації підвищення цін на газ і ЖКГ для населення.

 

До акції 17 листопада планується також організувати пікетування офісу Міжнародного валютного фонду в Києві під час роботи його місії в Україні.


 (голосов: 0)