-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Профспілковці Київської області озброїлися правовими знаннями
Профспілковці Київської області озброїлися правовими знаннями


22 грудня 2016 року в Київській обласній раді профспілок відбулося навчання керівників членських організацій на тему: «Здійснення профспілковими організаціями громадського контролю за додержанням законодавства про працю», яке було ініційовано головою облпрофради Кононенком В.Ф. та організовано його заступником Харченко Л.О.

Вперше навчання профспілкових лідерів було проведене із застосуванням новітніх навчальних технологій – у формі ділової гри.

Заступник керівника Правової та технічної інспекції праці – головний правовий інспектор праці ФПУ Сидоряк І.Г., яка проводила навчання, запропонувала його учасникам розглянути конкретні проблемні ситуації, надати їм правову оцінку та визначити план дій щодо їх вирішення.

Така форма навчання дозволила очільникам обласних профспілкових організацій поділитися власним досвідом роботи, почути правовий коментар щодо положень законодавства, які регулюють питання у сфері праці та профспілкової діяльності.

Гарячі дебати, «мозковий штурм», відстоювання колективної думки та власних поглядів щодо усіх можливих і неможливих шляхів вирішення проблемних питань – все це наповнило енергією профспілковців і налаштувало їх на подальші активні дії.

Учасники навчання прийшли до одностайної думки про необхідність продовження подібних практик та про поширення їх в профспілкових організаціях області.

Правова та технічна інспекція праці ФПУ

 

 

 








 (голосов: 0)