-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Зустріч з Повноважним представником профспілок у Верховній Раді України
Зустріч з Повноважним представником профспілок у Верховній Раді України

12 квітня 2017 року в Київській обласній раді профспілок відбулась зустріч керівників членських організацій облпрофради з народним депутатом України, Повноважним представником профспілок у Верховній Раді, першим заступником Голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного заабезпечення Капліним Сергієм Миколайовичем.

В своєму виступі Каплін С.М. розповів про тісну співпрацю з ФПУ та її членськими організаціями, напрацювання разом з профспілками та подання до Верховної Ради України законопроектів щодо посилення захисту прав та інтересів найманих працівників у сфері трудових відносин, оплати та охорони праці, зайнятості, сприяння налагодженню соціального діалогу між урядом, профспілками та роботодавцями на національному, галузевому, територіальному та локальному рівнях.

Сергій Миколайович відповів на численні запитання учасників зустрічі, запевнив керівників галузевих профспілок: Осіпова Ю. О. - голову Київської обласної організації профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства, Максименко Л. П. - голову Київської обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості, Дегтяр Л. Д. - голову Київської обласної організації профспілки працівників лісового господарства, які висловили глибоку стурбованість з приводу проблем в галузях, всебічно сприяти позитивному їх вирішенню.

На зустрічі було обговорено питання щодо участі облпрофради, її членських організацій у Всеукраїнській акції профспілок 1 Травня, рішення щодо проведення якої буде прийматись на засіданні Президії ФПУ 24.04.2017.

 

 

 









 (голосов: 0)