-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » 26 квітня 2017 року відбулось засідання президії Київської обласної профспілки працівників АПК
26 квітня 2017 року відбулось засідання президії Київської обласної профспілки працівників АПК

26 квітня 2017 року відбулось засідання президії Київської обласної профспілки працівників АПК. На початку засідання учасники вшанували хвилиною мовчання загиблих учасників ліквідації на Чорнобильській АЕС, вшанували тих, хто в ту трагічну ніч віддав молодість, здоров’я для врятування людей і рідної землі.


Обласним комітетом (голова Хвостіков В.М.) в порядку підготовки планового питання засідання президії «Про роботу з мотивації профспілкового членства, збереження профспілкових організацій та створення нових в Білоцерківському районі»;
- проведено зустріч профспілкового активу Білоцерківського району з соціальними партнерами по підписанню територіальної угоди на 2017-2020 роки.
- проведено круглий стіл з профспілковим активом району на тему «Про стан справ та проблемні питання роботи організаційних ланок профспілки АПК в Київській області, щодо захисту законних прав та інтересів членів профспілки в трудових відносинах з роботодавцями (обмін практикою роботи учасників зустрічі)».
- проведено зустріч з працівниками Білоцерківського молочного комбінату щодо створення первинної профспілкової організації на підприємстві.
- проведено перемовини з керівництвом ДП «Озірне» стосовно відновлення роботи профспілкової організації.
Голова Білоцерківського районного комітету Василенко В.А., доповів про заходи зі збереження профспілкового членства, кроки та механізми щодо створення нових профспілкових організацій. Як приклад, Володимир Андрійович зачитав заяви про вступ до новоствореної профорганізації фермерів Білоцерківщини. Розповів про залучення студентів «контрактників» до профспілки. Учасників засідання зацікавили мотиваційні культурно-масові заходи які організовуються районним комітетом.
Жваво проходило обговорення питання фінансової дисципліни, та раціональне використання профспілкових внесків. Президія вирішила винести питання фінансової політики організацій на засідання комітету після здачі піврічних звітів.
Обговорили реалізацію заходів на відзначення року первинної профспілкової організації.

 





 (голосов: 0)