-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Поїздка представників первинних профспілкових організацій Київщини до Львову
Поїздка представників первинних профспілкових організацій Київщини до Львову

26-27 травня 2017 року в рамках оголошеного Федерацією профспілок України роком первинної профспілкової організації, Київською обласною профспілкою працівників агропромислового комплексу відбулась поїздка представників первинних профспілкових організацій Київщини до м.Львів.


Учасники заходу ознайомились з роботою профспілкових організацій галузі АПК Львівщини (голова – Тарнавський М.І.), під час проведення семінару на тему «Впровадження успішних практик» обговорили ризики зняття мараторію на продаж землі в Україні, анонсовані урядом пенсійні новації. Порушено та обговорено питання відродження та модернізації виробництва сільськогосподарської техніки. Під час обговорення солідарної підтримки протесних акцій голова Київської обласної профспілки Василь Миколайович Хвостіков, доповів про спільні протесні акції, зокрема пікетування посольства  Республіки Казахстан на підтримку профспілкових активістів Аміна Єлеусінова і Нурбека Кушакбаєва, які були засуджені до 2,5 року колонії за проведення мирної акції протесту робітників нафтосервісної компанії «OilConstructionCompany». Учасники були одностайні в необхідності солідарної потужної підтримки працюючих, які борються за свої права, як в межах нашої держави так і в усьому світі.


Дуже приємні враження залишились від екскурсій містом та відвідання історичних пам'яток Львівщини.


Київська обласна профспілка працівників агропромислового комплексу дякує Тарнавському Михайлу Івановичу за допомогу в організації та проведенні освітніх та культурних заходів для членів профспілки.

 






 (голосов: 0)