-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Інформація про спільні заходи з делегацією обласної профспілки Львівщини
Інформація про спільні заходи з делегацією обласної профспілки Львівщини

В рамках укладеної в травні поточного року Угоди про співпрацю між Київською обласною організацією профспілки працівників соціальної сфери України та Львівською обласною організацією профспілки працівників соціальної сфери України у Львові було проведено спільне засідання «круглого Столу» з актуальних питань надання соціальних послуг та допомог в установах соціальної сфери двох областей, що стало корисним як для приймаючої сторони, так і для делегації Київщини.

А 15 вересня 2017 року делегація Львівської обласної профспілки у складі директорів психоневрологічних інтернатних установ (Монастироцького, Лешківського, Поповицького, Созанського та Грушківського), начальника управління соціального захисту населення Городоцької РДА, на чолі з головою Львівської профспілкової організації Гнатів М.І. та її заступником Крамзіною Н.О. завітала до Київської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери, яку очолює'Завадський В.А.

Базова зустріч відбулась в Бородяському психоневрологічному інтернаті з геріатричним відділенням.

В роботі «круглого столу» взяли участь директор Департаменту соціального захисту населення Київської обласної держадміністрації Мещан І. В., представник Міністерства соціальної політики України начальник відділу організаційної діяльності інтернатних установ управління у справах людей похилого віку Карпова А.А., керівники інтернатних установ, терцентрів, управлінь соціального захисту населення Київщини та делегація Львівщини.

Відбулася взаємозацікавлена розмова щодо найважливіших питань, зокрема, в роботі будинків-інтернатів. Сторони обговорювали проблеми, які виникають при вирішенні питання щодо отримання ліцензій на здійснення медичної діяльності в інтернатних установах, фінансування установ, оплати праці та ряд інших. В дискусії важливою була інформація Мінсоцполітики України про заходи міністерства щодо вирішення озвучених питань.

Обговорення актуальних питань, які були темою «круглого столу», продовжилось у м. Києві за участі голови Центральної Ради Профспілки працівників соціальної сфери України Тьоткіна В.І.

Учасники «круглого столу» одноголосно висловились про доцільність проведення таких зустрічей та висловили побажання щодо їх проведення в подальшому.

 

 

 

 

 




 (голосов: 0)