-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Профспілкові працівники соціальної сфери Київщини та Львова обмінялися досвідом роботи
Профспілкові працівники соціальної сфери Київщини та Львова обмінялися досвідом роботи

У відповідності до плану роботи на поточний рік 22 та 23 травня, за підтримки та участі голови Львівської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України Гнатів М.І., було проведено виїзний семінар для голів первинних профспілкових організацій працівників соціальної сфери Київщини у м. Львів.

Всього участь в семінарі, під керівництвом голови обласної профспілки Завадського В.А., взяли представники 18 установ, серед яких були голови профспілкових комітетів УСЗН міст та районів області, ДРР та ЖКГ КОДА, територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та інтернатних установ.

Досить цікавої частиною семінару був діалог з Гнатів М.І. - головою Львівської обласної організації профспілки. Вона поділилася досвідом роботи в різних площинах діяльності обласної профспілки, зокрема з питань правозахисної роботи, навчання профактиву та культурно-масовій, спортивній та оздоровчій роботі.

Левову частину часу на семінарі було відведено  запитанням від голів профкомів Київщини. Їх цікавили різні аспекти в діяльності своїх колег на Львівщині, вони порівнювали почуте з напрацюваннями в своїх колективах, не зайвими були і запитання щодо виробничих питань: як поставлена та чи інша робота в установах соцсфери Львівщини.

Крім двохстороннього діалогу голови первинних профспілкових організацій Київщини мали змогу обговорити свої внутріспілкові питання. Зокрема щодо планів роботи обласної профспілки та окремих колективів на поточний рік. Акцент у виступі голови обласної профспілки Завадського В.А. був направлений і на необхідності підвищення рівня так званої «виконавчої дисципліни», адже це не дозволяє своєчасно отримати необхідну інформацію від первинок та планувати подальші заходи.

Такий захід був проведений вперше, проте за оцінкою його учасників він був корисним, адже крім суто профспілкових справ вони мали змогу відвідати Львівський національний академічний театр опери та балету імені С. Крушельницької та здійснити екскурсійне ознайомлення з містом.

 







 (голосов: 0)