-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Проведено спільне засідання круглого столу УСЗН Київщини та Одещини
Проведено спільне засідання круглого столу УСЗН Київщини та Одещини

Спільними зусиллями Одеської та Київської обласних організацій профспілки працівників соціальної сфери України 3 та 4 липня поточного року, в приміщення Одеської обласної ради, було проведено засідання круглого столу з актуальних питань роботи органів соціального захисту населення, зокрема надання субсидій у відповідності з новими вимогами Урядової постанови квітня 2018 року та рядом інших.

Від приймаючої сторони участь в заході крім голови обласної організації профспілки Кузнєцової В.А., взяли представники ДСЗН Одеської ОДА, начальник відділу допомог, субсидій та контролю за призначенням пенсій Кочина А.А., юрисконсульт Бєнь Ю.А., фахівець з податкових питань Волошина Л.В., керівник відділення Національної служби посередництва і примирення у Одеській області та зав сектором цієї установи Шрамков О.В. і Бадьон К.Г., а також члени президії обласної ради – Зубер Р. І., Шевченко Т.М. та головний бухгалтер Дідик Г.В.

Делегацію Київщини очолював також голова обласної організації профспілки Завадський В.А., а до її складу входили начальники УСЗН дев’яти районів Київської області, зокрема: Маценко Л. В. - Баришівського , Сухенко Т. П. – Яготинського, Невмержицький Г. І.- Макарівського, Майсус І. П. – Миронівського, Телиуз Л. М. – Рокитнянського, Перга В. М. – Фастівського, Москаленко Л. А. - м. Березань, Черток С. П. – Києво-Святошинського та заст. начальники УСЗН Пасічна І. Ю. м. Буча.

В перший день учасники круглого столу обмінялися думками та інформацією з питань надання субсидій, проблем перевезень пільгових категорій населення, наповнення місцевих програм соціальної підтримки та допомоги учасникам АТО, децентралізації та ряду інших.

4 липня делегації Київщини була надана можливість ознайомитися з роботою двох установ: центру надання інтегрованих послуг та центру надання адміністративних послуг, які на сьогодні є одними із найкращих в Україні.

В день від’їзду представники Київщини мали змогу здійснили екскурсійне ознайомлення з історичною, центральною частиною міста Одеси.

Підсумовуючи, сторони відзначили важливість подібних заходів, як таких, що надають можливість і обмінюватися здобутками та бачити свої резерви, а також надають змогу насолоджуватися багатогранністю людського спілкування.

 





 



 




 (голосов: 0)