-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » VІІ Турнір з більярду пройшов на Київщині
VІІ Турнір з більярду пройшов на Київщині

03 листопада 2018 року відбувся VІІ Турнір з більярду “Вільна піраміда” серед працівників Пенсійного фонду України Київської області. Цей вже традиційний захід пройшов в приміщенні більярдного клубу “Білгород”, який розташований в селі Білогородка.

Захід відкрив начальник головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов. У вітальному слові Василь Гайнулович не зміг не згадати історію величного села Білогородка, що раніше звалось місто Білгород. “ Древній Білгород – був осередком економічного та культурного життя Київської Русі. Вперше в літописі Білгород згадується у 980 році, як резиденція Князя Володимира. Могутня фортеця була збудована на цій місцині, а завдяки 300 невільницям, яких Князь набув шляхом воєн, Білгород був досить великим місцем людського поселення. Після прийняття християнства і хрещення Русі князь Володимир зміцнює Білгород і робить його одним з найважливіших на Русі. Нині ж село Білогородка – одне з набільших сіл України, в якому працює пункт прийому громадян Фонду, де щоденно надаються консультації мешканцям села”, – повідав Василь Гайнулович.

Окремо начальник головного управління Пенсійного фонду Київщини висловив подяку Білогородському сільському голові Максиму Зуєву за сприятливе ставлення та підтримку у проведенні Турніру з більярду.

Захід пройшов за участі: Галини Колошмай – заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, Леоніда Білоуса – голови Київської обласної організації профспілки працівників Пенсійного фонду України та Сергія Тимофєєва – начальника управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації, які із задоволенням долучились до заходу.

В змаганні взяли участь понад 30 більярдистів 10 управлінь Фонду Київщини.

Переможці визначались окремо в змаганнях серед жінок, чоловіків та пар. Отож, серед жінок:
І місце – Юлія Безпрозванна (Ірпінське об’єднане управління);
ІІ місце – Леся Таран (Кагарлицьке об’єднане управління);
ІІІ місце – Аліна Яковлєва (Броварське об’єднане управління)

серед чоловіків:
І місце – Андрій Глазунов (головне управління);
ІІ місце – Олександр Касьян (Переяслав-Хмельницьке об’єднане управління);
ІІІ місце – Анатолій Коломенкін (Броварське об’єднане управління)

серед пар:
І місце – Костянтин Будко та Альберт Компанець (Білоцерківське об’єднане управління);
ІІ місце – Аліна Яковенко та Андрій Мінаков (Броварське об’єднане управління);
ІІІ місце – Олена Кушнір та Олександр Шустик (Сквирське об’єднане управління).

В загальному заліку І місце посіло Ірпінське об’єднане управління Пенсійного фонду України у Київській області.

Турнір, як завжди, згуртував колектив та приніс масу задоволення гравцям. Дійство завершилось урочистим врученням нагород призерам: дипломів, медалей та кубка.

 











 (голосов: 0)