-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » 27 лютого 2019 року відбулось засідання президії та комітету Київської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу
27 лютого 2019 року відбулось засідання президії та комітету Київської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу

Серед питань порядку денного зібрання були обговорені:
- «Про виконання бюджету Київської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу за 2018 рік та затвердження бюджету і кошторису на 2019 рік»
- «Про статистичні дані Київської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу за 2018 рік»
- «Про затвердження плану роботи Київської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу на 2019 рік»

Детальний аналіз статистичних даних свідчить що не належному рівні проводиться робота по залученню працівників галузі до профспілкового членства. Тенденція до скорочення робочих місць в сільському господарстві, у зв'язку з оптимізаційними факторами, не має стати причиною ігнорування профспілковими органами пошуку механізмів залучення в профспілку. Питанням фінансової дисципліни приділено не менше уваги, прикро що із-за чиєїсь «принципової» позиції Київська обласна профспілка працівників агропромислового комплексу є боржником перед профспілковими структурами.

Члени комітету прийняли рішення про попередження та виключення первинних профспілкових організацій зі складу Профспілки, які систематично порушують норми Статуту Профспілки.

Затверджено план роботи на 2019 рік, розглянуто звернення ППО ТОВ «НВП «УКРПОЛІСТЕРОЛ» (голова Циба В.В.) та ППО «Бориспільського комбінату будівельних матеріалів» (голова Бабій Л.М.) про перебування на профспілковому обліку у Київській обласній профспілці працівників агропромислового комплексу. Члени комітету одностайно підтримали первинну профспілкову організацію ДП «Артемсіль» у своїх прагненнях бути незалежними у своїй діяльності та засудили дії адміністрації в намаганнях зробити потужну, ефективну громадську організацію «кишеньковою».

 

Голова Київської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу Василь Хвостіков

 




 (голосов: 0)