-->
Профспілкове навчання

Згідно плану роботи, Профспілкою працівників ЖКГ, МП, ПОН в Київській області проведено п'ятиденний виїзний семінар-навчання для голів та профактиву членських організацій з 02 по 06 жовтня 2019 р на теренах Закарпатської області, с.Шаян. Семінарські заняття, в першу чергу, були зорієнтовані на виконання основних функцій та завдань Профспілки.

20 учасників семінару завітали до КП «Хустівводоканал», де їх зустрів директор підприємства Любий Ігор Володимирович. Ігор Володимирович розповів про роботу, досягнення та проблеми підприємства.

До участі у Семінарі було запрошено також Зелінського І.І – голову Закарпатської обласної організації профспілки, який є багаторічним соціальним партнером Профспілки. До уваги учасників семінару було запропоновано ряд лекцій на тему: «Діяльність профспілкових організацій щодо оздоровлення членів профспілки та їх дітей» та «Створення ефективної профспілкової команди. Прийняття рішень в колективі»

Частину навчального семінару було присвячено питанням ведення культурно-масової роботи в профспілках.
Перебуваючи  на мальовничій Хустщині, голови первинних профспілкових організацій завітали до перлин Хустського району: с.Іза, на сироварню в с.Нижнєму селищі, буйволину ферму в Горинчево, термальні води в Велятині.

Зустріч в неофіційній обстановці є дуже ефективною та налагоджує спільну роботу. Таке спілкування сприяє співпраці та вирішує сьогоденні проблеми.

По завершенню семінару, голова Закарпатської обласної організації профспілки Зелінський І.І. організував зустріч з директором фабрики фетрових головних уборів Іваном Луп'яком, який розповів про історію фабрики та виробництво шляпок.

Київська обласна організація профспілки від імені всіх учасників заходу дякує Закарпатській обласній організації за допомогу в організації семінару.

Учасники семінару запропонували обласній організації профспілки в наступному році провести навчання та зустріч з профспілковою організацією в одній із європейських країн.

Навчання проводилось за рахунок Київської обласної організації профспілки працівників ЖКГ,МП,ПОН.

 





 (голосов: 0)