-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Академія сучасних профспілкових лідерів стартувала
Академія сучасних профспілкових лідерів стартувала

Карантинні обмеження внесли суттєві зміни у життя кожного з нас. Не оминули вони і реалізацію нового проєкту Київської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу під назвою «Академія сучасних профспілкових лідерів».

Ідея проєкту, ініційована учасниками молодіжного Форуму «Роль молоді в профспілці, реальний стан, перспективи», мала втілитись у життя в дещо іншому форматі ще навесні цього року. Однак, оцінивши обставини та врахувавши усі ризики, організатори модернізували навчальний курс і тепер Академія сучасних профспілкових лідерів представляє собою комплекс навчальних заходів, які будуть проводитись протягом липня – грудня 2020 року (1 семестр) та будуть проходити як у режимі дистанційних занять, так і офлайн семінарів.

 

Ретельно відібравши учасників серед членських організацій Київської обласної профспілки працівників АПК, 9 липня 2020 року розпочала свою роботу Академія сучасних профспілкових лідерів.

 

У ході онлайн зустрічі Василь Хвостіков та Катерина Волошко презентували проєкт, його основні цілі та заходи в рамках реалізації Академії сучасних профспілкових лідерів, а Володимир Ворох зацікавив публіку інформацією про роботу Молодіжної ради ФПУ, її досягненнями та планами на найближче майбутнє.


А найцікавішим у зустрічі стало знайомство учасників, яке вправно організував Віталій Копиш. Це дало поштовх краще пізнати один одного, визначити спільні риси, цілі та подальшу комунікацію.

 

Профспілкові лідери та активісти з усіх куточків Київщини, які об’єднались заради отримання нових знань із основних напрямів профспілкової роботи, пройдуть ще 8 дистанційних семінарів та 3 офлайн-тренінги.

 

Сподіваємось, що Академія сучасних профспілкових лідерів стане не лише платформою для вдосконалення профспілкових навичок, а й можливістю зав’язати міцні дружні відносини, обмінятися досвідом і кращими практиками роботи в профспілкових організаціях.

 

В добру путь!

 







 (голосов: 0)