-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » ФПУ закликає підтримати міжнародну екологічну акцію
ФПУ закликає підтримати міжнародну екологічну акцію

 

 

У зверненні зокрема йдеться про те, що з метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад, Всеукраїнський молодіжний рух «Let¢s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let¢s do it world» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства закордонних справ України, низка громадських організацій щорічно проводить соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій.

У 2020 році заплановано акції прибирання по всій території України з дотриманням карантинних норм та обмежень.

ФПУ звернулась до керівників всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань, голови Молодіжної Ради ФПУ із закликом долучитись до проведення Всесвітнього дня прибирання «World cleanup day».

Більше про акцію можна дізнатись за тел. контактних осіб: Уляни Єгорової, тел. +38 (066) 609 42 06 letsdoitukraineinfo@gmail.com; Юлії Мархель, тел. +38(093) 030 73 03, marhel.julia@gmail.com; обласні координатори: https://cutt.ly/XfgcAOH.

 

 

Прес-центр ФПУ


 (голосов: 0)