-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » ТЕТЯНА СЕМЕНОВА: Нам потрібно показати, що люди не одні
ТЕТЯНА СЕМЕНОВА: Нам потрібно показати, що люди не одні

 

 

 

Очильниця облради подякувала голові Київської обласної ради профспілок Лідії Харченко та представникам облпрофради за прагнення до співпраці з владою у вирішенні нагайних для людей питань. Основним завданням для соціальних партнерів вона назвала захист законних прав та інтересів працівників, прагнення до гідної праці і ліквідацію бідності на Київщині.

- Такі зустрічі, як сьогодні, нам необхідні, - сказала вона. - Тому що питання, що турбують людей, потрібують нашого спільного вирішення. Нам потрібно випрацювати стратегію наших дій та показати, що люди не одні і, якщо є проблема, ми будемо намагатись її вирішити.  Ми також співпрацюватимемо з облдержадміністрацією  у питаннях, що стосуються життя і діяльності людей.

Як зазначила Лідія Харченко, сьогоднішня зустріч є підтвердженням того, що сторони розуміють необхідність соціального діалогу. Вона запропонувала проводити такі наради регулярно і присвячувати їх розв’язанню конкретних питань і проблем конкретних трудових колективів.

Було вирішено запрошувати на такі зустрічі керівників тих чи інших підприємств, де виникають проблеми, та спільно шукати шляхи для їх вирішення.

Проводити робочі зустрічі у форматі влада-профспілки вирішено раз на два тижні.

 

 

Київська обласна рада профспілок


 (голосов: 0)