-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Посилюється співпраця Київської ОДА з профспілковими організаціями області
Посилюється співпраця Київської ОДА з профспілковими організаціями області

Також наголошувалось на необхідності поглиблення співпраці профспілкових об’єднань з галузевими підрозділами органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, депутатським корпусом всіх рівнів.

Відзначалось, що в умовах децентралізації та передання повноважень на місця важливою складовою є формування профспілкових організацій в об’єднаних територіальних громадах, що сприятиме розвитку відповідних територій.

Відсутність профспілкових організацій є однією із проблем ведення соціального діалогу на рівні районів, міст та об’єднаних територіальних громад, - зазначалось під час бесіди, що ускладнює їх взаємодію.

Важливим аспектом під час зустрічі було обговорення питання щодо поглиблення активної позиції профспілкових організацій в питаннях забезпечення трудових прав працівників щодо своєчасної виплати заробітної плати.


За підсумками перемовин досягнуто домовленості щодо посилення розвитку соціального діалогу, зокрема шляхом проведення регулярних зустрічей та нарад.





за повідомленням

Офіційного сайту Київської ОДА


 (голосов: 0)