-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » 15 листопада — День працівників сільського господарства
15 листопада — День працівників сільського господарства

 

Шановні працівники сільського господарства, спілчани !


Це професійне свято насправді всенародне, бо - це день трудівників полів і ферм, завдяки яким на наших столах є хліб, м’ясо, молоко, овочі та фрукти. У День працівників сільського господарства України вітають усіх тих, хто від зорі до зорі, без вихідних і відпусток трудиться на землі: хліборобів, механізаторів, тваринників, організаторів агропромислового виробництва, працівників підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини, виробництвом харчової продукції.

Агропромисловий комплекс є флагманом української економіки. Від результатів вашої діяльності значною мірою залежить здоров’я наших співвітчизників, добробут і процвітання України.

Тому висловлюємо усім аграріям глибоку подяку і повагу. Ваша робота нелегка, але дуже важлива, адже Україна живе і працює завдяки невтомним трудівникам, які постійно дбають про землю.

Нехай ваша віддана праця і надалі служить на користь державі, на благо України!

Бажаємо радості, успіхів у праці, міцного здоров’я і людського щастя вам і вашим родинам. Нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо, завжди світить сонце, а в кожному домі будуть добро та злагода!

 

Київська обласна рада профспілок


 (голосов: 0)