-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » ZOOM-нарада Київської обласної організації Профспілки освітян
ZOOM-нарада Київської обласної організації Профспілки освітян

 

Голова насамперед інформував про підсумки роботи IХ Пленуму ЦК Профспілки де було затверджено зміни у складі ЦК у зв’язку з проведенням звітів і виборів у обласних організаціях, продовжено повноваження Центрального комітету Профспілки, Голови Профспілки, заступників Голови Профспілки, Мандатної, Статутної, Контрольно-ревізійної комісій, визначено попередню дату проведення З’їзду Профспілки працівників освіти і науки України – 17 грудня 2020 року.
Предметом обговорення на нараді стало питання щодо шляхів реорганізації організаційної структури Профспілки в умовах реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади.
До голів районних, міських організацій Профспілки доведено можливі варіанти майбутньої структури Профспілки, які уже сформовані ЦК Профспілки за результатами узагальнених пропозицій.

Конкретизовано стан охоплення області територіальними громадами. Зазначено, що одним із складних та невідкладних завдань для виборних профорганів обласної організації є налагодження тісного співробітництва з об’єднаними територіальними громадами в процесі створення органів управління освітою. Це запорука збереження профспілкового членства та дієвого колдоговірного партнерства.
Загалом учасники заходу обговорили усі питання винесені на нараду.

Підсумовуючи роботу наради, голова організації Анатолій Цикалюк побажав усім присутнім здоров’я, бережливого відношення до своїх рідних і близьких, націлив колег на злагоджену роботу в сучасних умовах та віднаходження оптимальних шляхів для подальшої праці.
Рекомендовано виборним профспілковим органам в умовах адаптивного карантину, по можливості, продовжувати свою роботу через дистанційну форму організації праці. Приймати рішення виборних органів у режимі відеоконференцій з використанням сучасних засобів електронного зв’язку або шляхом опитувального голосування з подальшим письмовим підтвердженням.

 

Київська обласна організація Профспілки

працівників освіти і науки України


 (голосов: 0)