-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Засідання президії Київської обласної організації Профспілки працівників ЖКГ МП ПОН
Засідання президії Київської обласної організації Профспілки працівників ЖКГ МП ПОН

22 грудня 2020 року відбулось розширене засідання Президії Київської обласної організації Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України, на якому було розглянуто ряд актуальних та важливих питань.

Президія розпочалась з нагородження членів Профспілки  Подякою від голови Федерації профспілок України. Далі перейшли до порядку денного.  

Вела засідання голова Київської обласної організації Профспілки Світлана Лєбєдєва.

 
Президія розглянула ряд питань поточної роботи, затвердила бюджет на 2021 рік, порядок нагородження спілчан профспілковими відзнаками та почесними нагородами, прийняла Постанову про делегування Лєбєдєвой С.В, голови КООППЖКГМППОН, до складу робочої комісії для ведення переговорів і підготовку проекту Територіальної угоди на новий термін
Учасники засідння активно обговорили та  визначили План основних заходів на 2021 рік,  які спрямовані на захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів кожного члена профспілки, її організаційне і фінансове зміцнення, ефективну та змістовну роботу первинних профспілкових організаціях. З урахуванням висловлених пропозицій і після обговорення План роботи  було затверджено.

Після відкритого обміну думками та обговорення Президія прийняла відповідні постанови за усіма питаннями порядку денного.


 

Київська обласна організація Профспілки працівників ЖКГ МП ПОН

 

 


 (голосов: 0)