-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » На Київщині розпочав роботу проєкт "КРИЛА"
На Київщині розпочав роботу проєкт "КРИЛА"

Олеся Гальчинська, менеджерка проєкту КРИЛА говорить, що під час попереднього опитування жінки часто відзначали, що самостійно їм дуже важко знайти роботу. Проєкт пропонує пакет послуг для жінок, який включає три компоненти: програму «Майстерня можливостей» для мотивації, підтримки у вирішенні особистих проблем і визначенні власних пріоритетів; навчання навичкам працевлаштування для тих, хто після закінчення Майстерні обрав шлях працевлаштування; та навчання бізнес навичкам для тих жінок, які оберуть шлях розвитку підприємництва. Жінки, які обрали шлях розвитку власної справи, матимуть можливість на конкурсній основі отримати стартовий капітал для започаткування бізнесу.


Ми очікуємо, що навчання та підтримка у рамках проєкту допоможе жінкам та їхнім громадам. Адже завдяки залученню жінок до роботи, а також розвитку їхніх власних бізнес-ініціатив зростатиме загальний добробут громади», - вважає вона.

У травні вже розпочалася перша «Майстерня можливостей». Мешканки Київщини ще зможуть подати заявки на участь: наступний набір стартує у вересні-2021.


 

За повідомленням

Київської обласної ради

 



 (голосов: 0)