-->
Київська обласна рада професійних спілок » Молодіжна робота » ПРЕЗИДІЯ ОБЛПРОФРАДИ: потрібно активізувати роботу з молоддю!
ПРЕЗИДІЯ ОБЛПРОФРАДИ: потрібно активізувати роботу з молоддю!

Члени Президії облпрофради заслухали інформацію голови Молодіжної ради Влада Різника щодо молодіжної політики профспілки агропромислового комплексу Київщини.


Основні акценти презентації:

Київська обласна профспілка працівників АПК об’єднує більше 10 тис. осіб молоді, що становить 54% від загальної кількості членів профспілок.

На підприємствах області діють 22 молодіжні ради і комісії.

Голова Молодіжної ради входить до складу Президії та Комітету обкому.

 

Рішенням Президії Київської обласної профспілки працівників АПК було започатковано навчальний проєкт «Академія сучасних профспілкових лідерів», в рамках якого проводилась щоденна робота з учасниками, а також було проведено:

6 дистанційних занять;

4 офлайн семінари-тренінги.

 

У Постанові Президії КОРПС членським оганізаціям рекомендовано:


активізувати роботу з молоддю, як це зокрема передбачено у резолюції VIII-го з’їзду  Федерації профспілок України «Сучасному поколінню – нові перспективи»;

 

- залучати молодь до реалізації проєктів впровадження сучасних інформаційних технологій у діяльність профспілок, використання інноваційних методів мотивації профспілкового членства та вирішення актуальних проблем розвитку профспілкового руху.

 

Також рекомендується завершити створення Молодіжних рад (комісій) на всіх рівнях профспілкових структур та передбачати у своїх бюджетах необхідні кошти на роботу з молоддю.

До складу Молодіжної ради Київської обласної ради професійних спілок членські організації до кінця липня ц.р. мають делегувати своїх представників з числа профспілкових працівників та активістів віком до 35 років.

 

Президія КОРПС розглянула низку інших актуальних питань з яких було ухвалено відповідні рішення.

 

 

Нагадуємо, що Владислава Миколайовича Різника було обрано головою Молодіжної ради Профспілки АПК Київщини на першому засіданні ради нового скликання у березні ц.р. Він є науковим співробітником Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН України, кандидат наук.

 

 

 

Київська обласна рада профспілок


 (голосов: 0)