-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » 1 вересня – День знань. Зі святом!
1 вересня – День знань. Зі святом!

Освітній процес у 2021/2022 навчальному році у школах розпочинається 1 вересня - у День знань і триває не менше 175 навчальних днів. Закінчується не пізніше 1 липня 2022 року.

Організовується він з неухильним дотриманням протиепідемічних заходів на період карантину. Про це зазначено у листі-роз’ясненні МОН керівникам департаментів (управлінь) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій, керівникам закладів загальної середньої освіти щодо початку нового навчального року.

У межах академічної автономії організація освітнього процесу є внутрішнім питанням кожного закладу загальної середньої освіти, його педагогічної ради та завданням педагогів.

Згідно з Законом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)», на період встановлення карантину власник установи, організації або уповноважений орган може змінювати режим роботи закладу.

В умовах пандемії навчання за потреби може відбуватися з використанням технологій дистанційного навчання відповідно до Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти.

 

Київська обласна рада профспілок, Президія КОРПС щиро вітають з 1 Вересня учнів, студентів, їх батьків, вчителів та викладачів!

 

Бажаємо гарного настрою на весь навчальний рік, величезного бажання вчитися та здобувати нові знання, успіхів, веселих та захопливих уроків, гарних оцінок, нових друзів, добрих викладачів.

Нехай роки навчання будуть радісними, повними дивовижних відкриттів і щасливих моментів!


 

Київоблпрофрада

 


 (голосов: 0)