-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » 19 вересня - День працівників лісу
19 вересня - День працівників лісу

У новому українському законодавстві День працівників лісу закріплений Указом Президента Україні від 28 серпня 1993 року № 356/93 і святкується традиційно на третю неділю вересня.


Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу наш спільний обов’язок, а не тільки професійний обов’язок лісництва. У професійне свято працівників лісу ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто не байдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, хто просто любить, береже і рятує ліс.

 

Ліс - ось справжній, живий скарб нашої землі. Зайве нагадувати значення, яке відіграє лісове господарство для економіки держави, як і чинник величезного позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище. Ліс - це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок, а безконтрольна вирубка лісу несе в собі значні проблеми, які можуть торкнутися практично всіх.

Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету. 

Зі святом!

 

З сайту: https://vitannya.in.ua/privitannya-z-dnem-pratsivnikiv-lisu

 

 


 (голосов: 0)