-->
STOP - насильству

 

До участі у заході долучились спікери та експерти:

Лариса Савчук, Координаторка програм МОП з ВІЛ і СНІД у сфері праці, яка закцентувала увагу учасників на необхідності ратифікації Україною Конвенції МОП № 190 про викорінення насильства та домагань у сфері праці;

Ксения Лепеха, завідувачка лабораторією психо-соціальних ризиків у сфері праці Науково-дослідного інституту охорони праці. Ксенія презентувала результати дослідження «Оцінка ситуації щодо насильства та домагань в сфері праці», яке було проведено Міжнародною організацією праці спільно з IUF;

Альона Бойко, старший лейтенант, інспектор відділу дільничних офіцерів поліції УПД Головного управління Національної поліції в Київській області, та Тетяна Онищенко, капітан поліції, старший інспектор сектору ювенальної превенції.

Представниці Поліції поінформували учасників круглого столу про відомості Головного управління Національної поліції в Київській області у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, а також повідомили про невтішну статистику щодо збільшення випадків домашнього насилля, довели до відома куди необхідно звертатись у таких випадках та дії поліції у разі подібних звернень.

Iryna Synhaivska, кандидат психологічних наук, доцент, директор навчально-наукового інституту психології Університету «КРОК», яка провела психологічний тренінг на тему «Попередження та подолання психологічних проблем, викликаних пандемією».

Дана тема все частіше лунає на теренах України, і нам - представникам профспілок, які захищають права та інтереси людини, важлива думка кожного.

Тому робота у цьому напрямку продовжуватиметься.

 

Київоблпрофрада:

 

 

https://www.facebook.com/korps.com.ua/posts/136021498813304


 (голосов: 1)