-->
Київська обласна рада професійних спілок » Новини » Анатолій Цикалюк: разом ми зможемо дуже багато зробити
Анатолій Цикалюк: разом ми зможемо дуже багато зробити

 

- Хочу зазначити, що через розповсюдження коронавірусу у групі ризику зараз опинилася педагогічні працівники, школярі, студенти. У нас на сьогодні вже 14 навчальних закладів, де виявлено хворобу. 8 шкіл повністю закрито та переведені на дистанційне навчання, а в інших навчаються лише окремі класи. Відповідальність за боротьбу з хворобою повністю покладено на плечі керівників навчальних закладів, а фінансової підтримки для цього немає не звідкіля.

З бюджету забрано майже 4,9 млрд грн. і наша Профспілка вимагає, щоб повернули ці кошти на освітні потреби. Вже і депутати почали про це говорити. Отже, багато питань, які нам разом потрібно вирішувати.

Спасибі Тетяні Миколаївні, що вона запропонувала багато хороших ідей щодо нашого співробітництва. У її виступі йшлося про те, що районні держадміністрації будуть реструктуруватись, а отже, потрібно переходити на співробітництво з радами та громадами. І у мене є пропозиція - а чому б нам не підписати Меморандум про співпрацю? Це би нам як профспілкам дуже би допомогло у налагодженні співпраці на місцях.

Я вважаю, що з таким відношенням до людей, як зараз демонструє керівництво КОР, - а ми є представниками своїх трудових колективів, то ми разом зможемо дуже багато чого зробити.

Бажаю усім міцного здоров’я і до подальших наших зустрічей і спільної роботи!


Нагадуємо, що 9 вересня ц.р. за ініціативи профспілок відбулась робоча зустріч керівництва Київської обласної ради з керівниками членських організацій Київської облпрофради та профактивом Київщини.

 

Зустріч проходила у приміщенні Київської облради.

З профспілкової сторони у ній взяли участь голова Київської обласної ради профспілок Лідія Харченко, керівники членських організацій облпрофради, члени Президії Київської облпрофради:

Валентин Завадський – голова Київської обласної організації Профспілки працівників соціальної сфери і заступник Голови Київської облпрофради;

Ольга Приходько - заступник голови Київської обласної ради профспілок;

Віктор Кисіль - голова Київської обласної організації Профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості;

Анатолій Цикалюк - голова Київської обласної організації Профспілки працівників освіти та науки;

Василь Хвостіков – голова Київської обласної організації Профспілки працівників агропромислового комплексу;

Григорій Іваницький - голова Київської обласної організації Профспілки працівників державних установ;

Володимир Лебедєв – голова Київської обласної організації Профспілки працівників житлово-комунального господарства, МП, ПОН;

Олексій Дуля – голова профкому первинної профспілкової організації ВАТ «Київський картонно-паперовий комбінат «Обухів»;

Галина Авраменко – голова первинної профспілкової організації Комунального некомерційного підприємства Київської обласної ради (КНП КОР) «Київський обласний дитячий санаторій»;

Ірина Михлевська – голова КНП КОР «Київська обласна психоневрологічна лікарня  №2», працівники апарату Київської облпрофради та ін.


З боку КОР у зустрічі брали участь - в.о. голови Київської обласної ради Тетяна Семенова та керуючий справами виконавчого апарату Київської обласної ради В’ячеслав Кучер.




 (голосов: 0)